1 2 3

1393/2/22
نویسنده: طاهرزاده
گروه: هنر
طرز تهیه کیک پنیر
طرز تهیه کیک پنیر
مواد لازم جهت تهیه کیک پنیر به شرح ذیل می باشد:

1- پودر بیسکوییت             250گرم
2- پودر                           50 گرم
3- کره آب شده                  150 تا 200 گرم
4- پودر شکر                    ½  پیمانه
5- خامه                           250 گرم 
6- پنیر خامه ای                 250 گرم
7- آناناس خرد شده             1 پیمانه
8- پودر ژلاتین                  2 قاشق مربا خوری
9- آب سرد                       3 قاشق غذا خوری
10- آناناس                         مقداری



ادامه مطلب

کلمات کلیدی

1392/8/13
نویسنده: ادمین
گروه: هنر
تعزیه
تعزیه

تعزیه به معنای متعارف، نمایشی است که در آن واقعهٔ کربلا به دست افرادی که هر یک نقشی از شخصیت‌های اصلی را بر دوش دارند، نشان داده می‌شود. این نمایش نوعی نمایش مذهبی و سنتی ایرانی-شیعی و بیشتر دربارهٔ کشته‌شدن حسین بن علی(ع) و مصائب اهل بیت است. تعزیه (یا تعزیت) به معنی سوگواری، برپایی یادبود عزیزان از دست رفته، تسلیت، امر کردن به صبر و پرسیدن از خویشان درگذشته، خرسندی دادن و در برخی مناطق ایران مانند خراسان به معنای مجلس ترحیم است. اما آنچه به عنوان تعزیه مشهور است گونه‌ای از نمایش مذهبی منظوم است که در آن عده‌ای اهل ذوق و کارآشنا در جریان سوگواری‌های ماه محرم و برای نشان دادن ارادت و اخلاص به اهل بیت، طی مراسم خاصی بعضی از داستان‌های مربوط به واقعهٔ کربلا را پیش چشم تماشاچی‌ها بازآفرینی می‌کنند. در تعزیه چون اهمیت خواندن هنرمندانهٔ اشعار بیش از روش اجرا و نمایش واقعه‌هاست، آن را — در قیاس با روضه‌خوانی — تعزیه‌خوانی نیز گفته‌اند.
پیشینه

ادامه مطلب

کلمات کلیدی

1392/8/12
نویسنده: ادمین
گروه: هنر
راتاتوی
راتاتوی

گروه: غذاهای مجردی
راتاتوي   
مواد لازم :
روغن زيتون     3 قاشق غذا خوري
پياز               1 عدد بزرگ
سير               4 دانه
بادمجان          2 عدد بزرگ
كدوي سبز       1 عدد
فلفل دلمه اي     1 عدد
گوجه فرنگي    2 عدد
نمك              1 قاشق چاي خوري
ريحان تازه      4 قاشق غذا خوري
فلفل سياه        1 قاشق چاي خوري


ادامه مطلب

کلمات کلیدی

1392/8/12
نویسنده: ادمین
گروه: هنر
غذاهای مجردی
غذاهای مجردی

از اين پس در اين بخش از سايت با غذاهايي که ساده و آسان تهيه مي شوند,پذيراي شما خواهيم بود ....

با ما همراه باشيد...

ادامه مطلب

کلمات کلیدی

1392/8/1
نویسنده: ادمین
گروه: هنر
طرز تهیه باقلوا
طرز تهیه باقلوا

مواد لازم:
خمير يوفكا                                   يك بسته
250 گرم                                     كره
گردو                                          200 گرم
هل                                              يك قاشق مربا خوري
شكر                                            200 گرم
دارچين                                         يك قاشق چاي خوري
گلاب                                           3 الي 4 قاشق غذا خوري
زرده تخم مرغ                                يك عدد
سفيده تخم مرغ                               يك عدد
روغن مايع                                   3 قاشق غذا خوري
مواد لازم براي تهيه شربت:
گلاب                                           1 ليوان
آب                                                نصف ليوان
شكر                                             دو ليوان
زعفران ساييده شده                           نصف قاشق چاي خوري


طرز تهيه باقلوا
براي تهيه اين شيريني نياز به يك قالب 15×20 سانتيمتر و يا20× 20سانتيمتر داريم. ابتدا كره را با حرارت ملايم آب مي كنيم. سپس با يك برس كوچك قالب را با كره ذوب شده چرب مي كنيم. خمير يوفكا را با توجه به اندازه قالب برش زده و در قالب قرار ميدهيم و اضافه هاي آن را مي بريم. برس را در كره زده و روي سطح خمير را چرب مي كنيم. بعد لايه بعدي را مي گذاريم و دوباره با برس روي خمير را كره مي زنيم. 4 الي 5 لايه را به همين صورت ادامه مي دهيم. سپس در ظرفي گردوي پودر شده، شكر، هل، دارچين، گلاب و يك عدد سفيده تخم مرغ را با هم مخلوط مي كنيم. بعد اين مواد را روي خمير گذاشته و كاملاً پهن مي كنيم و با پشت قاشق روي مواد كمي فشار مي دهيم. پس از اينكه سطح خمير با اين مواد كاملاً پوشيده شد، دوباره خمير يوفكا را روي مواد مي گذاريم و با كره آن را كاملاً چرب مي كنيم. 4 الي 5 لايه به همين ترتيب ادامه مي دهيم. سپس روي شيريني را برش هاي لوزي مي دهيم. مخلوط زرده تخم مرغ، زعفران آب شده و روغن مايع كه قبلاً با هم مخلوط كرده ايم را با كمك برس روي باقلوا ميماليم. سپس باقلوا را در فر قرار مي دهيم. حرارت فر 200 درجه سانتيگراد بايد باشد. به مدت 30 دقيقه بايد در فر بماند تا روي خمير و زير آن طلايي رنگ شود. اگر روي شيريني طلايي نشد، بالاي فر(گريل ) را روشن مي كنيم و چند دقيقه صبر مي كنيم تا طلايي شود. بعد شيريني را از فر خارج كرده و شربت را روي آن مي ريزيم.
نكته: توجه داشته باشيد كه هنگام ريختن شربت روي باقلوا، يا باقلوا بايد سرد باشد و شربت گرم يا شربت سرد باشد و باقلوا گرم. سپس اين شربت را در دو مرحله اضافه مي كنيم و روي باقلوا را با فويل مي پوشانيم تا سرد شود.
طرز تهيه شربت
آب + شكر+ گلاب + زعفران را با هم مي جوشانيم تا كمي غليظ شود

ادامه مطلب

کلمات کلیدی


دانستنی ها

تحول ‌پذیریمرگنیروی عادت
القاب آقا صاحب الزمان سوره یسشمع و آینه
نوروز مبارکزندگی یک رنج نیستاسترس
خواص عنابسنگ و مانعوابستگی و تعلقات
عباس "ع" پرواز کننده در عالم بهشتعباس "ع" پرواز کننده در عالم بهشتامام حسین ع
دعانیایشتخت سلیمان
پرفروش ترین داروها دگزامتازونتبریک میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع)
ساز دهنی یا Harmonicaپیاده روی پل طبیعت
فهرست انواع سازهامیوه های مناسب سرماخوردگیچهل قاعده شمس تبریزی
بانوی نورپیامک ویژه تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه (س)کبد چرب