طرز تهیه باقلوا


مواد لازم:
خمير يوفكا                                   يك بسته
250 گرم                                     كره
گردو                                          200 گرم
هل                                              يك قاشق مربا خوري
شكر                                            200 گرم
دارچين                                         يك قاشق چاي خوري
گلاب                                           3 الي 4 قاشق غذا خوري
زرده تخم مرغ                                يك عدد
سفيده تخم مرغ                               يك عدد
روغن مايع                                   3 قاشق غذا خوري
مواد لازم براي تهيه شربت:
گلاب                                           1 ليوان
آب                                                نصف ليوان
شكر                                             دو ليوان
زعفران ساييده شده                           نصف قاشق چاي خوري


طرز تهيه باقلوا
براي تهيه اين شيريني نياز به يك قالب 15×20 سانتيمتر و يا20× 20سانتيمتر داريم. ابتدا كره را با حرارت ملايم آب مي كنيم. سپس با يك برس كوچك قالب را با كره ذوب شده چرب مي كنيم. خمير يوفكا را با توجه به اندازه قالب برش زده و در قالب قرار ميدهيم و اضافه هاي آن را مي بريم. برس را در كره زده و روي سطح خمير را چرب مي كنيم. بعد لايه بعدي را مي گذاريم و دوباره با برس روي خمير را كره مي زنيم. 4 الي 5 لايه را به همين صورت ادامه مي دهيم. سپس در ظرفي گردوي پودر شده، شكر، هل، دارچين، گلاب و يك عدد سفيده تخم مرغ را با هم مخلوط مي كنيم. بعد اين مواد را روي خمير گذاشته و كاملاً پهن مي كنيم و با پشت قاشق روي مواد كمي فشار مي دهيم. پس از اينكه سطح خمير با اين مواد كاملاً پوشيده شد، دوباره خمير يوفكا را روي مواد مي گذاريم و با كره آن را كاملاً چرب مي كنيم. 4 الي 5 لايه به همين ترتيب ادامه مي دهيم. سپس روي شيريني را برش هاي لوزي مي دهيم. مخلوط زرده تخم مرغ، زعفران آب شده و روغن مايع كه قبلاً با هم مخلوط كرده ايم را با كمك برس روي باقلوا ميماليم. سپس باقلوا را در فر قرار مي دهيم. حرارت فر 200 درجه سانتيگراد بايد باشد. به مدت 30 دقيقه بايد در فر بماند تا روي خمير و زير آن طلايي رنگ شود. اگر روي شيريني طلايي نشد، بالاي فر(گريل ) را روشن مي كنيم و چند دقيقه صبر مي كنيم تا طلايي شود. بعد شيريني را از فر خارج كرده و شربت را روي آن مي ريزيم.
نكته: توجه داشته باشيد كه هنگام ريختن شربت روي باقلوا، يا باقلوا بايد سرد باشد و شربت گرم يا شربت سرد باشد و باقلوا گرم. سپس اين شربت را در دو مرحله اضافه مي كنيم و روي باقلوا را با فويل مي پوشانيم تا سرد شود.
طرز تهيه شربت
آب + شكر+ گلاب + زعفران را با هم مي جوشانيم تا كمي غليظ شود


تعداد بازدیدکنندگان:1733
تاریخ بارگذاری:1392/8/1
9


دانستنی ها

بنده حق راز ماناییآنچه در عاشورا اتفاق افتاد
تحول ‌پذیریمرگنیروی عادت
القاب آقا صاحب الزمان سوره یسشمع و آینه
نوروز مبارکزندگی یک رنج نیستاسترس
خواص عنابسنگ و مانعوابستگی و تعلقات
عباس "ع" پرواز کننده در عالم بهشتعباس "ع" پرواز کننده در عالم بهشتامام حسین ع
دعانیایشتخت سلیمان
پرفروش ترین داروها دگزامتازونتبریک میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع)
ساز دهنی یا Harmonicaپیاده روی پل طبیعت
فهرست انواع سازهامیوه های مناسب سرماخوردگیچهل قاعده شمس تبریزی